Chakri Hairstylers bij Verkiezing van de Leukste Kapsalon

Spijkenisse, – Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes? Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht voor de klant. Klanten kunnen nu hun stem weer laten horen bij de derde editie van de Verkiezing van ‘Leukste Kapsalon van de gemeente Spijkenisse. Daarbij kan onder meer gestemd worden op Chakri Hairstylers.
Maatschappelijk partner Stichting Haarwensen Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen, wordt door de organisatie van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van het echt haar, aan zieke kinderen. In 2013 werd in totaal € 2.964,65 aan dit goede doel overgemaakt. Alle informatie over de verkiezing en de mogelijkheid om te stemmen op uw favoriete kapsalon is te vinden via www.kapsalonvanhetjaar.nl
STEM OP ONS!

Read more

MIRROR – The Hair Convention

Getrainde kappers gebruiken alleen de beste producten en richten zich op klanten die het beste eisen. Om dit hoge niveau te bereiken moeten ze up to date blijven met de laatste ontwikkelingen en trends. MIRROR gelooft dat er plaats is voor een nieuw evenement dat zich richt op het hoogste niveau in the markt. Daarom is er nu MIRROR the hair convention.
Mirror biedt dan ook een platform voor toonaangevende haarstylisten, waar men informatie uitwisselt, van elkaar leert en de opgedane kennis in praktijk brengt.
Innovatie, inspiratie en creativiteit; in de stoere en uitgesproken Kromhouthal te Amsterdam kunnen bezoekers – die zich internationaal oriënteren – ‘master classes’ volgen, delen topkappers hun kennis, ideeën en technieken. Op het hoofdpodium zien we internationale artiesten aan het werk: de besten uit de industrie, live on stage.
Op de agenda tijdens de twee dagen staan er o.a. seminars, workshops en netwerk evenementen. Elke dag zal een andere focus hebben: knippen, kleuren en styling. Er zullen specialistische cursussen zijn zoals trend watching & team building. Openings- en sluitingsevenementen richten zich op de elite van de industrie: labels, pers & VIPS.

Read more

Workshop: “Men Only” by Aziz & Samir Chakri

Aziz & Samir Chakri zullen in de ochtend aan de hand van een aantal modellen hun visie geven op de haarmode voor heren in de winter van 2013/2014. Thema is een combinatie van retro en modern: strakke contouren, opscheren, kuiven in combinatie met baarden, snorretjes en (tribal)lijnen.
Tijdens hun presentatie maken zij gebruik van zowel de klassieke tools en stylingproducten als de allernieuwste snufjes. Hierbij geven zij commerciële tips voor extra productverkoop in uw salon = extra kassaomzet!
's-Middags begeleiden zij de cursisten en hun modellen tijdens een actieve workshop. U kunt vrij gebruik maken van de producten van Vitality's, Maria Nila en Trevor Sorbie.
Tijdsduur Look & Learn: 10.00-12.30uur Kosten € 55,00
Inclusief workshop: 10.00-16.00uur Kosten €125,00
Let op: vergeet uw werkmateriaal niet....kam, schaar, borstels e.d.
Kosten extra lunch voor uw model: € 10,00 Cursusdatum: 11-11-2013 ochtend: Nog 38 plaatsen beschikbaar middag: Nog 17 plaatsen beschikbaar
Reserveren!

Read more