Over ons

 
Al ruim veertig jaar is kapperszaak Chakri Hairstylers een begrip op Voorne Putten. In 1973 richtte vader Chakri de zaak op in Spijkenisse, het winkelcentrum het Plateau. Een ambachtelijke kapsalon bleek een gat in de markt te zijn en door middel van hard en klantgericht werken weten klanten van het hele eiland onze winkel inmiddels te vinden. Met vier decennia knipervaring bent u bij ons in goede handen.
Sinds 2011 hebben broers Aziz en Samir Chakri de zaak definitief overgenomen. Zij zijn praktisch op de werkvloer opgegroeid en hebben het knippen vanaf kleins af aan van hun vader met de paplepel ingegoten gekregen. Dat heeft geleid tot nationale en internationale erkenning; bij een bezoek zal de overvolle prijzenkast moeilijk over het hoofd gezien worden. Nederlandse- en Europese kampioenschappen en zelfs een Wereldkampioenschap prijken in de winkel. En daar zijn we best een beetje trots op.
Wij zijn ontzettend begaan met de wensen van onze klanten en durven ver te gaan in het uitvoeren van metamorfoses. Maar ook voor het fatsoeneren van uw kapsel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voortdurend opzoek naar innovatie en verbetering. Met specialisten voor vrouwen- en herenkapsels durven wij zelfs te stellen dat het moeilijk zal zijn een wens te hebben die wij niet kunnen inwilligen. Laat uw haar onze zorg zijn en kom eens langs!

Onze missie

Chakri Hairstylers is herkenbaar en toonaangevend voor de kappersbranche, met de focus op kleur, beleving en kwaliteit ten behoeve van haar cliënteel.

Onze visie

Chakri Hairstylers is een goed georganiseerd bedrijf met een sterke basis, waarbinnen klanten en medewerkers continue onderhevig zijn aan innovatie en verandering. haar positie in de markt is toonaangevend waarbij service beleving kwaliteit en gastvrijheid de hoogste prioriteit hebben.
Scroll to Top