Ons team

Aziz Chakri Mede eigenaar Art Director (Dames & Heren)

Aziz Chakri en zijn broertje Samir zijn als het ware opgegroeid in de kapperszaak van hun ouders, die hun zaak opende in 1973. Aziz is op zijn dertiende jaar al begonnen met het leren van dit vak, en inmiddels is hij al 23 jaar werkzaam als kapper in een kapsalon. Hij knipt zowel mannen als vrouwen, maar is vooral gespecialiseerd in dameskapsels.

Vanaf 1997 begon Aziz met meedoen aan Europese en Wereldwijde kampioenschappen, en heeft hiermee al meerdere prijzen gewonnen. Zo heeft hij in 2001 de eerste plaats behaald op de Mondial Coiffure Beauté, die plaatsvond in Parijs, Frankrijk.

Aziz staat ook regelmatig op haarfestivals en op shows. Hij stond onder andere op het haarfestival Coiffure Casablanca, dat in 2011 plaatsvond in Marokko. Ook doet hij samen met zijn broertje Samir shows waarin zij de nieuwste haartrends en –technieken laten zien, of waarin zij hun kennis delen met kappersstudenten.

Samir Chakri Mede eigenaar Art Director (Heren)

Ook Samir Chakri begon al vroeg met het leren van dit vak. Samen met zijn broer Aziz gingen ze ’s middags uit school hun ouders helpen in de zaak, en vanaf zijn zestiende werd hijzelf ook werkzaam als kapper. Samir is gespecialiseerd in herenkapsels, en staat bekend om zijn haarcreaties met de populaire haartattoos.

Samir staat ook vaak op shows en is te vinden op verschillende hair events. Zo heeft hij onder andere in 2008 op het Hair Event in Goes gestaan, dat werd gepresenteerd door Mariëlle Bastiaansen. Ook staat Samir regelmatig samen met zijn broer op shows; zo hebben ze ook een kappersshow gegeven op het ROC Mondriaan, waar ze de nieuwste trends en technieken aan de studenten lieten zien.

In 2002 nam Samir deel aan een wereldkampioenschap in Las Vegas, en hij won de prijs voor wereldkampioen van de junioren.

Samir werkt uitsluitend op afspraak.

 
Scroll to Top